Депутатът от ПП-ДБ  е закупил специален бус за  деца с

...
Депутатът от ПП-ДБ  е закупил специален бус за  деца с
Коментари Харесай

Христо Петров - Хазарта: Днес имам рожден ден и много се вълнувам...

Депутатът от ПП-ДБ  е закупил специфичен бус за  деца с увреждания. Той към този момент е  в България, а след броени дни ще бъде при децата в село Атия, споделя той.

 

Преди време ви описах за една от къщичките ЦНСТ в село Атия, до Созопол. Хубави и положителни дечица, само че имаха проблем - не могат да мръднат от вкъщи, тъй като са с увреждания, а нямат профилирано транспортно средство. Хората от личния състав са положителни и всеотдайни - карат ги от време на време с персонални коли до Бургас, като се наложи, но не би трябвало да е по този начин. Реших при започване на годината да направя акция по този мотив, написа Христо Петров.

 

Много съм благополучен да ви оповестя, че с малко помощ от мен и с голяма помощ от вас задачата е изпълнена. След огромно търсене, сортиране, нерви и старания - съумях да купя буса и той към този момент е в България, а след броени дни ще бъде при децата в село Атия, показа още той. 

 

Поклон към всички вас, които се включихте и дарихте в акцията на Сдружение Един българин! Донесохте голяма наслада и изгода на тези деца, и доказахте, че смяната към по-добро зависи от всеки един българин.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР